APPLE LIFT

 

 

APPLE LIFT

Aceasta gama se bazeaza pe cultura de celule stem, extrasa dintr-o specie anumita de mar, pe cale de disparitie, numita Uttwiler Spatlauber sau Malus Domestica. Gama este compusa din trei produse:

  APPLE LIFT ANTI - WRINKLE SERUM                      
Contine: celule stem din Malus Domestica, squalane, dipalmitoyl hydrohyproline - derivat natural de amino acid, substanta activa in diminuarea ridurilor, vitamina E, lecitina, vitamina C, citral, citrolellol, geraniol, linalool.                     
Prezinta o textura lejera ce se absoarbe rapid in piele, hidratind-o cu multa eficacitate.
Poate fi utilizat in loc de crema, dimineata si seara, sau, de aplicat pe pielea curata, sub crema de zi sau cea de noapte din aceasi gama, pentru a le inbogati textura si eficacitatea.

                                                                                                

                      

  APPLE LIFT MOISTURIZING CREAM
pentru ten normal - uscat
Crema hidratanta de zi cu filtre solare ce acopera peste 90% din razele
UV-A, dupa Standard Australian.
Crema mai contine celule stem din Malus Domestica, acid hialuronic, vitamina E, lecitina, citral, citronellol, geraniol, linalool.
Se aplica pe pielea curata in fiecare dimineata, fata, git si decolteu. Se poate aplica peste serul APPLE LIFT SER, cind tenul necesita tratament mai intens, sau dupa sezon.

   

APPLE LIFT NOURISHING CREAM pentru ten normal - uscat

Crema hranitoare ce contine: celule stem din malus Domestica, squalane, ulei de jojoba, vitamina E, lecitina, citral, citrolelol, geraniol, linalool.
Se aplica pe pielea curata in fiecare seara, fata, git si decolteu. Se poate aplica peste serul APPLE LIFT SER, cind tenul necesita un tratament mai intens, sau dupa sezon.

 

 

 

 


 

 

 

 Firma elvetiana  care a dezvoltat acest ingredient (PhytoCellTec TM) a cistigat premiul  I  pentru inovatie,  la expozitia anuala de materii prime cosmetice (In Cosmetics) care a avut loc  la Amsterdam in  Aprilie  2008.

Aceasta specie de mar  are o propietate unica -  poate fi inmagazinata pe o perioada lunga de timp.  A fost foarte raspindita  in secolul  al XVIII-lea, astazi  fiind ramasi doar citiva meri in Elvetia, meri din care  a fost obtinuta cultura de tesut. Pentru utilizarea  acestei  inovatii  in  produsele destinate  ingrijirii cosmetice , s-a  depus   cerere de inregistrare a patentului.

Cultura celulelor stem este extrasa si stabilizata prin structuri liposomale. In aceasta forma este incorporata in  Ser.

Celulele stem sunt celule nediferentiate. Ele au capacitatea de a trece prin numeroase cicluri  de diviziune ale celulei, in aceasta situatie de nediferentiere. Ele deasemeni au capacitatea de a se diferentia in alte tipuri de celule. Celulele stem  sunt implicate in  procesele de refacere a tesutului si regenerarea sa.

S-a dovedit ca PhytoCellTec TM  a determinat  o scadere  in semnele de imbatranire ale celulelor dermale (fibroblaste) in tesutul de cultura.

Studiu clinic efectuat cu o crema ce continea 2% PhytoCellTec TM a demonstrat o scadere considerabila in adincimea ridurilor, dupa o aplicatie zilnica timp de 28 de zile.

Pentru a accentua eficacitatea serului, s-au  incorporat mai  mai multe ingrediente active aditionale ca de exemplu: DPHP  un derivat natural de amino acid  recunoscut pentru eficacitatea sa de  a reduce ridurile, vitamina C si vitamina E.

 


 


Jump to page content