GOLD MATRIX

 

GOLD MATRIX

 

In timp ce epiderma este un tesut de celule strans apropiate una de alta, dermul este  compus dintr-un matrix extracelular - o retea de fibre proteinice incorporata intr-un gel  vascos de  polizaharide (proteoglicani). Structura pielii, mai ales fermitatea și elasticitatea ei,  depind de compozitia și structura acestui  matrix.

Componentele  acestui matrix (cum ar fi colagenul, elastina, acid hialuronic) sunt produsi si secretati de fibroblaste, celulele tesutului conjunctiv incorporate in matricea extracelulara. Matricea extracelulara sprijina structura tridimensionala a pielii. Descompunerea componentelor matricei cauzeaza ridurile si pierderea elasticitatii.

 

MMP’S ( Matrix Metallo Proteinaze) sunt un grup de aproximativ 20 de enzime specializate în descompunerea componentelor matricei extracelulare. O  degradare controlata si inceata  a componentelor matricei este vitala pentru  refacerea și  remodelarea dermei, cu toate acestea, ca urmare a proceselor de imbatranire ce se produc in  piele (mai ales de  inflamatie cronica) si, de asemenea, ca urmare a factorilor de mediu (cum ar fi lumina UV), echilibrul intre MMP'S și inhibitorii lor este perturbat. Acest dezechilibru provoaca cresterea activitatii MMP'S si degradarea  intensiva de colagen, elastina si a  altor componente din  matrix.
Rezultatul direct este pierderea elasticitatii pielii,  a fermitatii si formarea ridurilor excesive.
Gama Gold Matrix este o versiune imbunatatita a gamei Matrix Care (Masca de Aur ramane neschimbata).
Produsele cosmetice  din gama  Gold Matrix contin o varietate de ingrediente active de prima clasa menite a proteja pielea si a minimaliza daunele cauzate pielii de factori interni si de mediu.

 

Produsele:

 

 

GOLD MATRIX MOISTURIZING  CREAM  - Crema Hidratanta GOLD MATRIX pentru ten  normal – uscat :
Crema cu textura lejera, contine suc de rodie cu puternice proprietati antioxidante pentru a proteja pielea împotriva daunelor radicalilor liberi.
Contine o varianta unica a  vitaminei C pentru reinnoirea pielii dar  și  pentru inhibarea enzimelor distructive MMP' (acest material a dovedit o inhibare efectiva a enzimelor  MMP-2 și MMP-9). Contine   acid hialuronic pentru hidratarea pielii si o combinatie eficienta de filtre solare SPF 15,  iar produsul indeplineste reglementarile europene de protectie pentru UV-A.
 

 


GOLD MATRIX NOURISHING CREAM  for normal – dry skin - Crema nutritiva GOLD MATRIX pentru ten normal – uscat :
Crema cu o textura matasoasa ce contine niacinamida. Niacinamida are mai multe efecte benefice asupra pielii: sprijina diferentierea stratului cornos, stimuleaza sinteza lipidelor (ceramide) în epiderma și sprijina bariera pielii. Niacinamida stimuleaza refacerea și remodelarea colagenului din derm și uniformizeaza tonul pielii prin inhibarea transferului de  melanozomi la celulele epidermice
(Melanozomii  sunt structuri celulare responsabile de sinteza, depozitarea și transportul pigmentului melanina).
Crema contine un extract special de quinoa cu efect de inhibare asupra distructivelor  enzime MMP’S  si cu un  efect de sustinere al capilarelor.
Produsul contine, de asemenea, suc de rodie si un derivat  special al vitaminei C.

 

 

GOLD SERUM MATRIX  - Ser Gold Matrix
Un ser cu textura  matasoasa ce contine extract de scoarta de magnolie. Magnolia este utilizata  in medicina chineza. Coaja contine componenti cu un puternic efect calmant asupra pielii. Inflamatia cronica este recunoscuta ca factor cheie in procesul de imbatranire, contribuind la imbatranirea pielii, in general ca urmare a formarii radicalilor liberi. Extractul de magnolie protejeaza pielea, neutralizeaza factorii interni de imbatranire și reduce roseata pielii. Produsul conține, de asemenea, suc de rodie si un derivat special  al vitaminei C .

 

 


GOLD MASK MATRIX -  Masca Gold Mask
Masca cu  textura fina,  bogata în emolienti nutritivi, cum ar fi unt de shea, ulei de germeni de grau și ulei de avocado. Aceasta conține, de asemenea, suc de rodie și vitamina E. Masca confera pielii hidratare, hranire și luminozitate puternica.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jump to page content