COMPANY PROFILE

 

 

 

 

 

Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd., este o societate israeliana  producatoare de produse cosmetice, in pas cu ultimele descoperiri stiintifice, avangardista, sofisticata si inovatoare de game intregi si variate de produse cosmetice bazate pe o experienta vasta de 50 de ani.

Produsele  noastre sunt distribuite in intreaga lume de o retea de distribuitori  care se bazeaza in munca sa de distributie pe dapartamentul  de servicii pentru client, care include consultanti de frumusete si servicii de suport  tehnic.
Noi dezvoltam si producem produsele noastre dupa necesitatile si standardul cosmetologilor si esteticienelor de prima clasa cu care colaboram. Laboratoarele noastre sunt acreditate  cu ISO 9001/2008 si ISO 22716 (GMP). Toate produsele sunt notificate si atestate de Autoritatile de Sanatate competente.

Avem aproximativ 20 de salariati cu o bogata instruitie de inalta clasa, iar  intrega fabrica, inclusiv  laboratoarele de cercetari, sunt amenajate cu cele mai moderne utilaje.

O parte considerabila a bugetului nostru este investit in dezvoltarea de noi produse  de ultima  ora si de cea mai buna calitate. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari intense,  in colaborare cu oameni de stiinta renumiti.

Structura societatii ne permite sa fim foarte flexibili si sa reactionam rapid cerintelor pietii, dezvoltind noi produse intr-un timp record comparativ la organizatiile mari.

 

Dr. Ron Kadir  a obtinut doctoratul in farmacologie  la Universitatea din Tel Aviv in 1987,  pentru cercetarile sale in domeniul penetrarii cutanate a substantelor. In cadrul post-doctoratului, Dr. Kadir a condus   cercetari stiintifice in universitati europene ca , Leiden  din Olanda si  Bradford  din Anglia in colaborare cu firma  de medicamente  Bristol - Myers  Squibb ,  pe tema penetrarea transdermala a medicamentelor.
De asemeni, in anii  nouazeci , Dr. Kadir a  fost consultant , pe acelasi subiect,  la cunoscuta firma de farmaceutice TEVA din Israel. Pe parcursul timpului, Dr. Kadir a  publicat si continua sa publice numeroase articole si studii  cu caracter stiintific in publicatile  de specialitate. 

 

 
   
 

POVESTESTE   UNUI  PRIETEN

Num ele prietenului tau:________________________________________


Adresa de e-mail a prietenului :__________________________________


Numele tau:__________________________________________________

Adresa ta de e-mail:___________________________________________

Comentarii:___________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

____________________________________________________________

 DR.RON KADIR LABORATORIES LTD.
Creatie, dezvoltare  si productie - produse pentru  Ingrijirea Pielii. 

 
Reprezentantul nostru in Romania:
JOLANDA ERIKA SERV SRL.
Strada Ct. Radulescu Motru nr. 29
Bloc 33, Scara 2, Apt.36, interfon 36
Tel/Fax: 021-331-22-47
www.yolandacosmetics.com
e-mail: office@yolandabeautyclinics.com

 

 

 

Jump to page content