NEW PRODUCTS

LAUNCHED IN 2019

 
 

 Goji berry Skin Revitalizing

 

 Serum – Serum de Goji berry pentru Revitalizarea Pielii
Goji berry (Lycium barbarum )a fost folosit in China  inca in urma cu peste 2000 de ani,  ca planta medicinala in medicina traditionala si ca supliment alimentar.
Astazi, goji berry este considerat un superfruit si consumat in lumea intreaga.

 In multe publicatii stiintifice au fost raportate efecte semnificative impotriva imbatranirii  ca urmare a LBSs-ului si a altor componente majore.

In celulele pielii, s-a demonstrat ca LBPs-urile au efecte anti-oxidative si calmante semnificative impotriva foto efectelor nocive induse de razele UV-B.

   

CREMA HIDRATANTA HEMP
Crema hidratanta Hemp este o crema cu textura lejera, contine Aquaxyl – o noua generatie de hidratanti care stimuleaza sinteza proteinelor si a enzimelor atat de necesare pentru buna functionare a barierii pielii. Aquaxyl, de asemenea, stimuleaza sinteza amino acizilor (NMF) a ceramidelor si a acidului hialuronic.

Crema mai contine “PHYCOSACCHARIDE”  (obtinute din alge ) care asigura o protectie eficienta  contra poluarii si a factorilor de mediu.

Un alt ingredient activ incorporat in crema este , PEPHA – AGE, obtinut dintr-o microalga speciala  ce se gaseste in apa dulce si care protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale luminii albastre.

 

 HEMP ESSENTIAL – CALAMINA CALMING MASK – MASCA CALMANTA HEMP
Aceasta masca este conceputa pentru a oferi un puternic efect calmant si in acelasi timp de a sustine buna functionare a barierii pielii. Contine o combinatie de zece ingrediente active si eficiente.

 

                                                                          
 

 

Acest ser este alcatuit dintr-o combinatie de uleiuri.

Contine 10% ulei de canepa extras din seminte de canepa prin presare la rece, 5% vitamina E si squalana. Serul confera pielii un aspect moale si matasos, imbunatateste textura pielii si accelereaza activitatea anti imbatranire,  datorita continutului ridicat de acizi grasi esentiali.

Masca Cremoasa Esentiala  din ulei de canepa pentru o piele uscata
Masca are o textura extrem de bogata si cremoasa. Contine ulei din seminte de canepa, ulei de jojoba, vitamina E si niacinamida.  Aceste ingrediente active asigura hidratare,  inmuiere si efecte anti imbatranire  intensive.
   

BIOME CALMINE GEL
PENTRU UN TEN GRAS SI PROBLEMATIC

Combinatia ingredientelor probiotice cu alte ingrediente speciale si active, fac din acest gel un tratament foarte eficient pentru tenul gras si problematic.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jump to page content