NEW COLLAGEN

GAMA NEW COLLAGEN   ANTI-AGING CU PEPTIDE BIO-MIMETICE

Peptidele bio-mimetice sunt proteine mici compuse din mai multi amino acizi atasati de o molecula vehicul pentru a inbunatati penetrarea in piele si capacitatea biologica.

In ultimul timp aceste ingrediente sunt utilizate ca ingrediente active in compozitia produselor cosmetice, datorita progresului obtinut in domeniul biotehnologiei.

Cind aceste peptide ating tesutul, ele iau parte activa la  comunicarea dintre celule si pot genera semnale biochimice specifice ale proceselor petrecute in tesut,  cum ar fi productia de colagen si repararea tesutului.

Peptidele bio-mimetice incluse in gama New Collagen sunt:

Matrixyl TM sau micro-collagen (palmitoyl pentapeptide-3 )
Aceasta peptida intensifica sinteza componentilor din derma: colagen tip I, collagen tip IV si componentii substantei de baza (glicosaminoglicani).  S- a  demonstrat prin  tesuturi de cultura, biopsii prelevate din piele si  teste clinice ca aceasta peptida reface structura dermei (dermis) , mareste grosimea  pielii si minimalizeaza ridurile.

Dermaxyl TM (Palmitoyl Oligopeptide )
Teste clinice effectuate cu aceasta peptide au demonstrate o inbunatatire considerabila in adincimea ridurilor, a volumului si a densitatii lor.

Aceste peptide, Matrixyl TM si Dermaxyl TM,  impreuna cu alte  ingrediente active fac din New Collagen o gama moderna de produse cosmetice de prima clasa.

Gama New Collagen este compusa din urmatoarele produse:

New Collagen Nourishing  Cream for dry skin
Crema hranitoare ce contine concentratie substantiala de  Matrixyl TM, beta glucan (un ingredient bine cunoscut si consacrat pentru capacitatea sa  de a minimaliza ridurile),  ceramide pentru inbunatatirea functiunii  pielii  ca  bariera si  pastrarea sau marirea  continutului de umiditate in piele.  Crema este deasemeni inbogatita cu pantenol, squalane si alantoina.

New Collagen Moisturizer for normal-dry skin
Aceasta crema contine o concentratie eficienta de Matrixyl TM,  deasemeni Acid Hialuronic – un hidratant puternic.
 

New Collagen Serum
O  tehnologie avansata de emulsionare a inlesnit dezvoltarea acestui produs unic, cu textura matasoasa si inalta eficacitate. Acest preparat cosmetic contine o concentratie Inalta de micro-collagen (Matrixyl TM), ingredienti de hidratare intensa si eficace, si alantoina  pentru reinoirea celuleor. Acest ser nu ieste uleios, absorbit rapid in piele si recomandat a fi aplicat pe pielea curata, inaintea  aplicarii cremei hidratante sau a celei hranitoare.

New Collagen  Eye Contour Cream
O crema cu textura matasoasa, nu lasa senzatie de gras si se potriveste la multe tipuri de ten.Produs performant de inalta eficacitate, ce trateaza cu reusita diversele probleme ale regiunii oculare.
Contine Dermaxyl TM in concentratie mare.
Teste clinice effectuate pe un grup de 24 de femei, a demonstrat o reducere considerabila in adincimea ridurilor, dupa o aplicare zilnica, timp de 56 de zile.Pe linga Dermaxyl TM,   produsul cosmetic mai  contine  ceramide, vitamina E si pantenol pentru a inbunatati retinerea hidratantilor in piele. Extractul de Butcher’s Broom ajuta la reducerea pungilor  de sub ochi si a cearcanelor.

 
   
     Before Treatment

 After 56 days treatment
with cearm containing Dermaxyl

 

       
     Before Treatment

 After six months treatment
with cearm containing Matrixyl

Jump to page content