AQUA CACTUS

 

 

GAMA AQUA CACTUS


Gama de  produse cosmetice AQUA CACTUS  este   special elaborata pentru tenurile mixte. Zona T (fruntea, nasul si barbia )  in acest tip de ten este grasa, in timp ce alte zone ale  tenului prezinta o piele normala sau uscata. In tenurile mixte, zona T are o  tendinta spre puncte negre, puncte albe, arsuri solare si roseata.
Pentru a oferi o solutie adecvata acestui tip de ten, produsele cosmetice din  gama AQUA CACTUS  nu sunt grase si nu stimuleaza formarea comedoanelor, dar contin ingrediente active de prima   clasa , cu eficacitate  dovedita in restaurarea pielii.

 

Ingredientul principal activ in gama AQUA  CACTUS este   Aqua Cacteen, dezvoltat de catre  Mibelle AG -Biochemistry, Elvetia.
Acest ingredient este obtinut din Opuntia Cactus care a fost intrebuintat in medicina Mexicana traditionala in  diverse scopuri.

Aqua Cacteen este obtinut din planta, respectiv Opuntia Cactus,  prin proces enzimatic, extractie si filtrare. Extractul este bogat in flavonoizi,  polizaharide, minerale si vitamine.

Studii clinice si cercetari  stiintifice efectuate in laborator au demonstrat ca Aqua Cacteen mareste nivelul  hidratiei in piele, o protejeaza de iritatii si imareste fermitatea pielii.  Experientele efectuate in laborator pe o cultura de tesut, au demonstrat  ca extractul de Aqua Cacteen micsoreaza  eliberarea substantelor legate de transmiterea durerii la varful nervilor, aceasta fiind explicatia efectului de calmare pe care acest ingredient il are asupra pielii. "

 

Gama este compusa din urmatorele produse:

 

Aqua Cactus Moisturizer - 50 ml – crema hidratanta de zi  - este o emulsie  non-grasa.
Contine filtre solare ce absorb peste 90% din razele UV-A dupa standard Australian. Contine , de asemeni,  Aqua Cacteen si vitamina E.

 

Aqua Cactus Ser cu vitamina C - 50 ml  –   ser cu o structura lejera, non – grasa. Contine Aqua Cactus impreuna cu alte ingrediente active ca, vitamina E, vitamina C si beta glucan.

 

Aqua Cactus Mask -  50 ml  -  masca de argila care  se usuca  exact la  nivelul  adecvat pentru a absorbi excesul de sebum din piele , fara a usca,  insa,  tenul. Masca este imbogatita cu Aqua Cacteen si vitamina E, lasind o piele hidratata,  moale, catifelata si  radioasa.

 

Jump to page content