GREEN TEA

 

 GAMA   GREEEN  TEA

DECE  CEAI  VERDE?

Sute de studii în literatura de specialitate dovedesc acțiunea benefica a ceaiului verde,  care protejeaza tesuturile organismului.
Ceaiul verde este cea mai consumata bautura din lume, dupa apa.
Ceaiul verde contine compusi anti - oxidanti deosebit de eficienti (polifenoli). S-a dovedit stiintific ca,  polifenolii detin un rol foarte important in protejarea pielii contra efectelor nocive,  cauzate de razele solare si  fenomenele legate de acestea. Astazi  noi stiim ca razele solare si influenta mediului inconjurator,  sunt motive determinante in accelerarea procesului de imbatranire cutanata.
Produse cosmetice active trebuie sa contina sisteme eficiente de anti-oxidanti, capabile sa neutralizeze radicalii liberi care se creaza in tesut sub influenta  radiatilor solare si astfel, sa micsoreze semnificativ daunele cauzate.

Gama  GREEN TEA este compusa din 4 produse :

Green Tea - Crema Hidratanta pentru ten normal-uscat (SPF=20) – 50 ml
Cu toate ca textura sa placuta si lejera poate induce in eroare, este vorba de un produs cosmetic cu o capacitate mare de protectie contra razelor solare, SPF = 20.  Se prezinta sub forma unei o texturi fluide si contine extract de ceai verde, pantenol, filtre solare si noi hidratanti moderni.

Green tea - Crema de ochi – 30 ml
Crema de ochi contine squalane  vegetal (similar  sebumului  natural existent in grăsimea pielii). Produsul are  o textura  lichida unica, imbunatateste   echilibrul de umiditate a pielii delicate din jurul ochilor , hranind-o  cu vitaminele esențiale incorporate , ca vitamina E si vitamina B5.  Mai conține extract de ceai verde pentru regenerare  si bisabolol natural , recunoscut pentru virtuţile sale multiple de reparare şi calmare .

Green Tea sapun ( fara sapun ) – 330 ml
Sapun de fata  fara sapun  cu o textura foarte delicata. Curata foarte bine tenul  fara sa-l usuce si se potriveste aciditatii naturale a pielii (PH) . Contine extract de ceai verde , iar mirosul este  revigorant si proaspat.

 
Green Tea – scrub de dus  - 300 ml
Este un sapun fara sapun , bland si spumant , ce contine ceai verde  si o concentratie ridicata de particule rotunde , ingrediente  care fac din el  un preparat de curățare perfect.

 

Jump to page content