NEDERLANDS

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is opgericht vanuit een familiezaak die acief was sinds de jaren zestig als leveranciers van hoogwaardige grondstoffen voor de cosmetische industrie. Productie voor de professionele markt begon in 1989. Het bedrijf werd geregistreerd in 1994 onder de huidige naam "Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd."
Bij Dr. Kadir Laboratoria, ontwikkelen en produceren wij onze producten volgens de behoeften en kwaliteitseisen van eersteklas schoonheidsspecialisten.
De laboratoria zijn ISO en GMP gecertificeerd. Al onze producten zijn geregistreerd in Europa (CPNP).
Dr. Kadir is gepromoveerd aan Tel Aviv Universiteit in 1987. Zijn onderzoek was op het gebied van de doordringenbaarheid van stoffen in de huid. Later  heeft hij onderzoeksprojecten uitgevoerd aan de Universiteit van Leiden, Nederland en aan Bradford University, het Verenigd Koninkrijk, in samenwerking met de farmaceutische industrie, op het gebied van transdermale toediening van medicijnen. Hij publiceerde verschillende wetenschappelijke artikelen.

 

Exclusive Restore


De Exclusieve Restore serie bevat producten met special effecten. Deze producten zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met onze andere actieve series om de resultaten te verbeteren.


Skin Revitalizing Resveratrol Drops
Resveratrol is in kleine hoeveelheden aanwezig in rode druiven, rode wijn, pinda, bosbessen en andere planten. Het is een polyfenol met een sterke anti-oxidant werking.
Vaak worden de inflammatoire processen geïnitieerd door vrije radicalen. Daarom hebben, in veel gevallen, anti-oxidanten anti-inflammatoire effect en kunnen zo verouderingsprocessen in het weefsel verminderen.
Chronische inflammatoire processen zijn zeer belangrijke factoren bij de ontwikkeling van verschillende ziekten en veroudering in de weefsels.
Resveratrol is een van de meest interessante stoffen in verband met zijn potentieel om weefselveroudering te minimaliseren.
Het lijkt erop dat de activiteit het effect van "caloriebeperking" imiteert, een belangrijk mechanisme voor het vertragen van het verouderingsproces.

Het combineren van resveratrol in een cosmetisch preparaat is niet eenvoudig omdat het moeilijk oplosbaar is en de neiging heeft om gemakkelijk te oxideren. Resveratrol Skin Revitalizing Drops is een speciaal gestabiliseerde oplossing van resveratrol zonder de aanwezigheid van water.
De werkzaamheid van het product werd door een klinische studie aangetoond met een speciale driedimensionale fotografie techniek (Primos). Een significante vermindering van rimpels werd gedemonstreerd in 73% van de deelnemers na tweemaal dagelijks gebruik van het product gedurende 28 dagen. In het subjectief verslag vermeldden alle deelnemers verbetering van de rimpels in het algemeen.


Exclusive Restore - Hydroxy Retinol Serum
Retinol en Alpha-hydroxy zuren helpen bij de vernieuwing van de opperhuid.
Bovendien hebben zowel retinol als alfa-hydroxyzuren invloed op de kwaliteit van de componenten van de diepere lagen van de huid en daardoor verbeteren de huidtextuur en topografie.
Daarom is de combinatie van alfa-hydroxyzuren op de optimale concentratie en pH met retinol gunstig voor het uiterlijk en de textuur van de huid.
Het serum heeft een lichte textuur. Het bevat retinol, glycolzuur, appelzuur, vitamine C en vitamine E.

Glycolic AHA Gel Soap
De zeep is gebaseerd op een bijzonder milde samenstelling van reinigingsmiddelen. Het product bevat 5% alfa-hydroxyzuren bij een lage pH. Het product is ontworpen om de huid te vernieuwen en efficiënte absorptie van werkzame stoffen te bevorderen. Het product bevat granaatappelsap met een sterke anti-oxidante activiteit om de huid te kalmeren en te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Skin Lightening Serum (Huidverlichting Serum)
Bevat Alpha-Arbutin die negen maal effectiever is dan de gewone beta-arbutine bij het remmen van het enzym tyrosinase, het belangrijkste enzym in de biosynthese van het pigment melanine.
Bovendien bevat het product een zeer hoge concentratie van een unieke verbinding - een zeer stabiele olie oplosbare vorm van vitamine C.
De werkzaamheid van het Serum werd aangetoond in een klinische studie.
Het huidverlichtings effect werd bewezen bij de meeste deelnemers
In het subjectief verslag meldden alle deelnemers een lichtere huid.

 

Hyalu-Ron
Laagmoleculair hyaluronzuur                                                                                

Het actieve hoofd ingredient is PriKmhyal 3K - een mengsel van gehydrolyseerde hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten.
Het heeft biomimetische effecten zoals stimulering van collageen en hyaluronzuur synthese en het verminderen van rimpels.
De serie bevat vier producten: cochtinbrengende crème, voedende creme, oogcreme en serum.


 

 

CREATIVE
In deze serie gebruikten wij de meest geavanceerde beschikbaar actieve ingrediënten zoals bio-mimetische peptiden, ingrediënten voor een gelijkmatige huidtoon, plantaardige stamcellen extracten en meer.
De serie bevat vijf producten: vochtinbrengende crème, voedende creme, oogcreme, serum en een masker.

Jump to page content