EXCLUSIVE RESTORE

 


EXCLUSIVE RESTORE

Gama EXCLUSIVE RESTORE  este compusa din produse cu efecte substantiale. Aceste produse sunt concepute pentru a fi utilizate in combinatie cu alte game active produse de noi,  cum ar fi , Deep Restore,  Hyalu-Ron, Creative, Fitosterol 40+ si alte game, in scopul de a completa si  intensifica rezultatele.

 

EXCLUSIVE RESTORE – Skin Lightening Serum – Ser pentru uniformizarea tonului tenului
Produsul contine o combinatie deosebit de eficienta de ingrediente active pentru  uniformizarea  tonului  pielii  : Alfa Arbutin – s-a dovedit a fi de noua ori mai eficient decat forma cunoscuta de arbutin,   beta , in inhibarea enzimei tirozinaza, principala enzima activa in biosinteza pigmentilor melaninei. Motivul acestei eficacitati,  mai performante,  este ca are loc o mai buna afinitate si o mai buna interactie cu enzima. Alfa Arbutin este, de asemenea,  mai eficienta in uniformizarea tonului  pielii decat acidul Kojic.
In plus, produsul contine o concentraie foarte ridicata dintr-un ingredient  unic ( o forma solubila in ulei  si  foarte stabila )a vitaminei C.  Acest compus    inhiba efectiv  sinteza melaninei (melanogeneza ) si prezinta  o eficienta ridicata in decolorarea pigmentarilor. Eficacitatea serului Exclusive Skin-Lightening Serum a fost demonstrata  printr-un studio clinic.

 


Exclusive Restore – Skin Revitalizing Resveratrol Drops – Picaturi de resveratrol pentru revitalizarea pielii
Resveratrolul  este prezent , in cantitati mici , in struguri rosii,  vin rosu,  alune, afine si alte plante. Este un polifenol cu o puternica  activitate antioxidanta.
A devenit clar ca procesele inflamatorii cronice sunt factori foarte semnificativi  in dezvoltarea diferitelor boli si in procesul de imbatranire a tesuturilor.
Un alt aspect important este faptul ca multe dintre procesele inflamatorii sunt initiate de radicalii liberi. De aceea, in multe cazuri, anti-oxidantii prezinta activitate antiinflamatorie  eficienta si pot diminua procesele legate de inaintarea in varsta care se petrec in tesut. Resveratrolul este unul din cele mai interesante materiale referitor la potentialul sau de a minimaliza imbatranirea tesutului si ai promova restructurarea.
Resveratrolul  este  astazi  unul din substantele naturale cele mai studiate in domeniul antiaging, adica in incetinirea procesului de imbatranire. Se pare ca activitatea sa imita efectul de “ restrictie  calorica “  un mecanism important asociat cu incetinirea procesului de imbatranire.  Restrictia calorica ( restrictie de calorii ) este o procedura de regim alimentar destinata a promova speranta de viata in lumea animala.

S-a constatat ca , resveratrolul  (prin efectul epigenetic ) promoveaza  procese importante, cum ar fi  Autophagy ( sau autophagocytosis ) un mecanism destructiv natural al celulei care dezasambleaza componente care nu sunt necesare sau sunt disfunctionale.  Asa cum se arata  prin studiile efectuate in ultimii ani, acest proces este strans legat de prevenirea imbatranirii tesutului si prelungirea duratei de viata a celulelor.
Combinarea resveratrolului intr-un preparat cosmetic, nu este o sarcina  usoara, deoarece se  dizolva dificil si tinde sa se oxideze.  Resveratrol Skin Revitalizing Drops este o solutie speciala de resveratrol,  stabilizata si fara prezenta apei.
Eficacitatea produsului a fost testata clinic cu o tehnica de fotografie speciala tridimensionala  (Primos ).Rezultatul acestui studiu clinic a fost,  o reducere semnificativa a ridurilor la 73% din participantii studiului care au aplicat acest produs de doua ori pe zi, timp de 28 de zile. Toti participantii au raportat imbunatatirea ,  in ansamblu , a ridurilor .

 

Exclusiv Restore – Hydroxy Retinol Serum – Ser hidroxi-retinol
Procesul de proliferare a celulelor epidermice incepe dupa formarea celulelor din stratul bazal. In straturile superioare, celulele sunt supuse unor modificari de forma si functie si in final formeaza stratul cornos – bariera pielii, care se compune din celule plate moarte, strans legate intre ele. O substanta  ceroasa este prezenta intre celule.
Procesul final este descuamarea – caderea si eliminarea celulelor moarte din stratul exterior al epidermei. Orice disfunctie in procesul de diferentiere va duce la o bariera defectuoasa a pielii, la o piele uscata sau chiar  la o piele solzoasa.
Retinolul afecteaza procesul de diferentiere si rata de regenerare a epidermei. Acizii alfa hidroxi afecteaza reinoirea epidermei si sprijina procesul de eliminare a celulelor moarte, prin slabirea legaturilor puternice  existente intre celulele din stratul cornos.
In plus, , atat retinolul cat si acizii alfa-hidroxi afecteaza calitatea componentelor din straturile profunde ale pielii si, prin urmare, imbunatateste textura pielii si topografia ei.
Totodata, combinatia de acizi alfa-hidroxi in concentratie si PH  optime  cu retinol, este benefica pentru textura, tonusul si hidratarea pielii.
Serul  are o textura lejera, contine retinol, acid glicolic, acid malic, vitamina C si vitamina E.

 

Exclusiv Restore -Glycolic AHA Gel Soap – sapun gel cu acid glicolic (AHA )
Sapun fara sapun, sub forma de gel, se bazeaza pe o compozitie de agenti de curatare cu textura foarte blanda. Contine 5% acizi alfa-hidroxi la un nivel redus de PH. Acest sapun este destinat a intineri pielea si a promova o absorbtie eficienta a ingredientelor active. Produsul contine seva de rodii cu o puternica actiune antioxidanta pentru a calma pielea si a o proteja contra radicalilor liberi. Curata eficient fara a agresa tenul.

 

 

Jump to page content