NO. 1 PEPTIDE

 

 

Nr.1 Peptide

 

Nr.1 Peptide este o gama bazata  pe petide biomimetice.

Peptidele biomimetice sunt proteine mici realizate prin procesul de
bioinginerie, compuse din mai multi amino acizi. In mod normal, aceste peptide sunt legate de o molecula de lipide pentru a imbunatati penetrarea in piele si biodisponibilitatea. Aceste molecule pot oferi efecte cosmetice benefice semnificativ.

In gama Nr.1 Peptide au fost  folosite doua peptide biomimetice:
Idealift (acethyl dipeptide -1 cetyl ester ) and Argireline (acetyl hexapeptide 8).

 

 

 

SERUM PEPTIDE NR.1

 

ANTIAGING

Serumul Peptidic Nr.1 este o solutie anti – imbatranire  “all – in – one”  pentru o piele cu aspect mai tanar.

 

Ingredientul activ principal al acestui serum este ARGIRELINA R , solutie de peptide cu activitate amplificata, in concentratie de 5%.

 

Este un ingredient activ revolutionar  (acetyl hexapeptide 8) cu efect multi-sistemic, asupra functiilor si aspectului pielii.

 

Studii efectuate in-vitro, cu peptide active, arata o crestere in sinteza colagenului I, imbunatatirea proprietatilor de bariera ale pielii si reducerea markerilor de senescenta (imbatranirea biologica) din tesut.

 

Studii clinice cu crème care contineau aceasta peptida au demonstrat o varietate de efecte benefice:

 

-        Reducerea suprafetei ridurilor, precum si adancimea lor.

-        Reducerea rugozitatii suprafetei pielii, imbunatatirea relaxarii pielii post – exprimarii si reducerea ridurilor de expresie.

-        -Reducerea ridurilor fine vizibile si cresterea izotropiei pielii.

-        Reducerea delasarii pielii (efect de lifting).

-        Cresterea fermitatii si a elasticitatii pielii dar si marirea volumului pe zona obrajilor.

-        Imbunatatirea stralucirii pielii.

 

Aceste efecte multiple asigura un aspect facial mult mai tanar.

 

 

Imagini demonstrative (Voluntar nr.23) a progresului pielii dupa 5 zile si 28 de zile de utilizare a unei crème continand 5% solutie de peptida Argireline® Amplified.

 

 

Nr.1 Peptide
Crema – Gel Nutritiva

Aceasta crema – gel cu textura bogata contine ulei de avocado si ulei de germeni de grau care sunt uleiuri nutritive. Aceste uleiuri contin omega – 3 si omega – 6, acizi grasi si vitamine. Uleiurile au un efect nutritiv, hidratant si in acelasi timp calmant asupra pielii.

Crema contine 4% Idealift, o peptida biomimetica cu un puternic impact antiaging.

Rezistenta tesutului la forta de gravitatie scade treptat odata cu inaintarea in varsta si efectele gravitatiei devin din ce in ce mai vizibile. Este unul din fenomenele cele mai vizibile in caderea falcilor care cauzeaza deformatia conturului facial.

Idealift arata un efect bun  de stimulare a sintezei de elastina. Combate lasarea pielii si scade efectele visibile ale gravitatiei asupra pielii.

S-a demonstrat ca Idealift stimuleaza elastina cu 94% in cultura de fibroblaste umane.

In teste clinice, Idealift a demonstrat un efect impresionant impotriva lasarii pielii fetei.

 

 

Nr.1 Peptide
Emulsie – Gel Hidratanta

O crema de zi cu textura lejera care lasa senzatie placuta pe piele. Contine acid hialuronic, un puternic hidratant pentru piele si Idealift, o peptida biomimetica.

PEPHA – AGE este un alt ingredient activ ce face partea din compozitia acestei crème. Este obtinut dintr-o microalga speciala, de apa dulce, care protejeaza pielea contra  efectelor nocive ale luminii albastre.
PEPHA-AGE protejeaza contra stresului oxidativ si previne imbatranirea prematura care este accelerata prin expunerea la lumina albastra. Promoveaza uniformizarea tonului pielii, stimuleaza productia de colagen si repara functia de bariera a pielii. Crema contine, de asemeni, si o combinatie de filtre solare.

 

 

Nr.1 Peptide
Masca Bronz Nutritiva

O masca  cu textura usoara si o minunata culoare bronz. Masca este bogata in emolienti nutritivi: ulei de germeni de grau si ulei de avocado. Contine, de asemeni, extract de ovaz pentru actiunea sa de calmare, vitamina E si Idealift, peptida biomimetica.

 

Jump to page content